Tuborg på festival

Som fast inventar på mange af landets musikfestivaler har Tuborg år efter år gjort noget ved musikken. Lige fra flagskibet Roskilde Festival over Northside i Aarhus til Tinderbox i Odense. Hvert år rammer Tuborg ca. 550.000 mennesker på landets festivaler – hvilken festival skal du med til i år?

Fstivaler_Grøn.jpg

Grøn

I 1982 forærede Tuborg en gratis koncert til Dyrehavsbakken i anledning af deres 400 års fødselsdag. Året efter blev succesen gentaget, nu under navnet Grøn Koncert. I dag er Grøn en elsket tradition i Danmark, både hos musikere, publikum og dem det hele drejer sig om: Mennesker med handicap.

www.groenkoncert.dk

Fstivaler_Roskilde2.jpg

Roskilde

Roskilde Festival er blandt de mest toneangivende og enestående musikfestivaler i verden og den position har festivalen haft siden starten af 70’erne. Med 178 musiknavne fordelt på 9 scener og over 130.000 passionerede musik- og kulturelskende deltagere, er Roskilde lig med otte dages international fejring af musik, kunst og kreativt fællesskab.

www.roskilde-festival.dk

Fstivaler_Northside3.jpg

NorthSide

NorthSide debuterede på den danske festivalscene tilbage i 2010, med hele fem danske kunstnere. Siden da, har festivalen udviklet sig til en tre dage lang begivenhed med 30.000 gæster og masser af internationale topnavne fordelt på tre scener. Tuborg er officiel sponsor af Northside og sammen hylder vi musikken, økologien og bæredygtigheden år efter år.

www.northside.dk

Fstivaler_Tinderbox3.jpg

Tinderbox

2015 var det første år, hvor Tusindaarsskoven i Odense blev fyldt af musikglade mennesker for at besøge den nye spændende festival, Tinderbox. Festivalen var tiltænkt som en ny stor musikfestival, der skulle kunne måle sig med de europæiske festivaler. Siden starten er kurven kun gået opad og Tinderbox er blevet Danmarks 3. største med op mod 40.000 festivalgængere.

www.tinderbox.dk

Festivaler_Distortion.jpg

Distortion

I 20 år har Distortion sørget for at byde sommeren velkommen med en årlig gadefest over flere dage på tværs af Københavns bydele.
Distortion har vokset sig fra at være små intime events fordelt over København til at byde på Danmarks største gadefest, Distortion Club for nye artister og en to-dages festival på Refshaleøen, der samler op til 100.000 besøgende dagligt.

www.cphdistortion.dk

Fstivaler_Jelling.jpg

Jelling Musikfestival

Jelling Musikfestival startede i 1989 som en støttefest for den lokale fodboldforening, hvor lokale amatørbands spillede for den gode sag. I dag er Tuborg stolt sponsor af Jelling og i 2017 tilføjede Tuborg et nyt koncept til plakaten, Tuborg Night Camp, hvor musikelskerne kan komme og danse natten ind.

www.jellingmusikfestival.dk

Fstivaler_Nibe.jpg

Nibe Festival

En festival, der hylder festen og den helt unikke stemning, der opstår hvert år, når de mange mennesker mødes og nyder hinandens selskab, atmosfæren og musikken i den smukke Skalskov i Nibe. Tuborg hylder festivalen, der hvert år favner et mix af genrer og årtier fordelt over fire dage, på fire forskellige scener.

www.nibefestival.dk

Fstivaler_Vig.jpg

Vig Festival

Vig Festival har siden festivalens spæde start samlet hele familien. Her bliver publikum budt på det bedste fra den danske musikscene suppleret med enkelte udenlandske navne på festivalens forskellige scener. Heriblandt en hel speciel scene til de mindste, med masser af underholdning og sjov for børn og barnlige sjæle.

www.vigfestival.dk

Fstivaler_Tønder.jpg

Tønder Festival

Hvert år siden 1974 inviterer Tønder Festival til traditionel og moderne folkemusik i den sidste weekend af august. Her mødes et væld af både nationale og internationale kunstnere, der fylder weekenden med alt fra irsk folkemusik til country til danske folkeviser.

www.tf.dk

tuborgdk1.jpg

Langelandsfestival

I 1991 blev den første Langelandsfestival afholdt ved Rudkøbing - et sted, hvor mark, strand og vand forenes. De smukke omgivelser har siden da hver sommer været rammen for festivalen, hvor familier og venner på tværs samles i telte og campingvogne for at feste, hygge og ikke mindst opleve koncerter og aktiviteter, der favner alle aldre.

www.langelandsfestival.dk

fstilvaer_midtfyn.png

Midtfyns Festival

2019 bliver året, hvor man atter kan opleve musik, fællesskab og god stemning på Dyrskuepladsen i Ringe. Midtfyns Festivalen genopstår i den ånd, som festivalen udsprang af tilbage i 1976, drevet af lokale ildsjæle. Festivalen satser på kunstnere med noget på hjerte og giver plads til at de kan fortælle historierne bag dem selv og deres sange.

www.midtfynsfestival.dk

... og mange flere