Tuborg på festival

Som fast inventar på mange af landets musikfestivaler har Tuborg år efter år har gjort noget ved musikken. Lige fra flagskibet Roskilde Festival over Northside i Aarhus til Tinderbox i Odense. Hvert år rammer Tuborg ca. 550.000 mennesker på landets festivaler – hvilken festival skal du med til i år?

Fstivaler_Grøn.jpg

Grøn

I 1982 forærede Tuborg en gratis koncert til Dyrehavsbakken i anledning af deres 400 års fødselsdag. Året efter blev succesen gentaget, nu under navnet Grøn Koncert. I dag er Grøn en elsket tradition i Danmark, både hos musikere, publikum og dem det hele drejer sig om: Mennesker med handicap.

www.grøn.dk

Fstivaler_Roskilde2.jpg

Roskilde

Roskilde Festival er blandt de mest toneangivende og enestående musikfestivaler i verden – den position har festivallen haft siden starten af 70’erne. Med 178 musiknavne fordelt på 9 scener og over 130.000 passionerede musik- og kulturelskende deltagere, er Roskilde lig med otte dages international fejring af musik, kunst og kreativt fællesskab.

www.roskilde-festival.dk

Fstivaler_Northside3.jpg

NorthSide

NorthSide debuterede på den danske festivalscene tilbage i 2010, med hele 5 danske kunstnere. Siden da, har festivalen udviklet sig til en tre dage lang begivenhed med 30.000 gæster og masser af internationale topnavne fordelt på 3 scener. Tuborg er officiel sponsor af Northside og sammen hylder de musikken, økologien og bæredygtigheden år efter år.

www.northside.dk

Fstivaler_Tinderbox3.jpg

Tinderbox

2015 var det første år hvor Tusindaarsskoven i Odense blev fyldt af musikglade mennesker for at besøge den nye spændende festival, Tinderbox. Festivalen var tiltænkt som en ny stor musikfestival, der skulle kunne måle sig med de europæiske festivaler. Siden starten er kurven kun gået opad og Tinderbox er blevet Danmarks 3. største med op mod 40.000 festivalgængere.

www.tinderbox.dk

Fstivaler_Jelling.jpg

Jelling Musikfestival

Jelling Musikfestival startede i 1989 som en støttefest for den lokale fodboldforening, hvor lokale amatørbands spillede for den gode sag. I dag er Tuborg stolt sponsor af Jelling og i 2017 tilføjede Tuborg et nyt koncept til plakaten, Tuborg Night Camp, hvor musikelskerne kan komme og danse natten ind.

www.jellingmusikfestival.dk

Fstivaler_Nibe.jpg

Nibe Festival

En festival, der hylder festen og den helt unikke stemning, der opstår hvert år, når de mange mennesker mødes og nyder hinandens selskab, atmosfæren og musikken i den smukke Skalskov i Nibe. Tuborg hylder festivalen, der hvert år favner et mix af genrer og årtier fordelt over fire dage, på fire forskellige scener.

www.nibefestival.dk

Fstivaler_Vig.jpg

Vig Festival

Vig Festival har siden festivalens spæde start været for hele familien. Her bliver publikum bud på det bedste fra den danske musikscene suppleret med enkelte udenlandske navne på festivalens forskellige scener. Heriblandt en hel speciel scene til de mindste, med masser af underholdning og sjov for børn og barnlige sjæle.

www.vigfestival.dk

Fstivaler_Frost3.jpg

FROST Festival

I en kold og mørk måned som Februar lyser Frost Festival op på specielt udvalgte steder i København. Hvert år siden festivalens start har Tuborg været med, når Frost Festival udfordrer koncertformatet ved at flette musik og lysinstallationer sammen til en unik form for synergi.

www.frostfestival.dk

Fstivaler_Tønder.jpg

Tønder Festival

Hvert år siden 1974 inviterer Tønder Festival til traditionel og moderne folkemusik i den sidste weekend af august. Her mødes et væld af både nationale og internationale kunstnere, der fylder weekenden med alt fra irsk folkemusik til country til danske folkeviser.

www.tf.dk

... og mange flere